jueves, 18 de marzo de 2010

Propostes per a un institut sostenible

Quan vam elaborar el treball per escrit, teníem que posar propostes per la sostenibilitat dels instituts i hem cregut convenient penjar algunes de les idees també en aquest blog. Una de les propostes era posar bosses de fems de colors a les papereres del pati, on actualment totes les deixalles van a la mateixa. Per això em pensat que el més correcte seria posar bosses de diferents colors: una de groga per al plàstic, una de blava per el paper, i una de marró per l'orgànic.



Una altre, molt fàcil d'aplicar, es per l'estalvi d'aigua. Aquesta proposta és comprar difusors per instal·lar a les aixetes de les fonts i els banys per tal de reduir la quantitat d'aigua que surt i d'aquesta manera rebaixar-ne el consum. Aquests difusors es poden trobar a moltes botigues i són molt fàcils d'instal·lar.

A part d'això, també vam tenir la idea de crear un tríptic de conscienciació per els alumnes de l'institut de la importància que te l'estalvi d'aigua i d'on poden treure algunes idees per col·laborar amb aquesta activitat d'estalvi.

1 comentario:

  1. Enhorabona per haver aconseguit el premi però sobretot enhorabona per la feina feta.
    L'esforç sempre sol donar bons resultats.
    àngels

    ResponderEliminar